Árkalkuláció / Online szobafoglalás +36 20 954 24 01

Kövessen minket

Programok - Nyár

5.kicsi    

Válogasson kedvére a számtalan extrém vizisportlehetőségeink közül! Sportolás után lazítsa el izmait a tavon lebegő pezsgőfürdőben egy finom koktél társaságában, vagy csak dőljön hátra és élvezze a szikrázó napsütést és a Tisza-tó különleges hangulatát a 180 nm-es magánstégünkről!

Air Sup kölcsönzés - 2000 Ft/ fél óra, 3500 Ft/ óra

A világot már meghódította a hullámlovaglás legújabb formája! Itt az idő, hogy Ön is megismerje az aktív kikapcsolódás ezen élményét! De ha csak nyugalomra vágyik, barangoljon a Tisza-tó romantikus lagúnáiban Air Suppal.

Kerékpár kölcsönzés - 2990 Ft/ nap

Biciklizzen Európa leglaposabb kerékpárútján, amely végig a tó körüli töltés tetején halad; így Ön folyamatosan élvezheti a Tisza-tó szemet gyönyörködtető látványában.

Szauna

Azon vendégeink számára, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

Jakuzzi

Teljes kikapcsolódás a buborékok világában! Élvezze a szabadtéri pezsgés örömét a VIP stégen, háttérben a Tisza-tó csodálatos látványával.

Úszómedence

Akár úszásra vágyik, akár a hűs víz simogatására, a kertben elhelyezkedő medencénkben biztosan felfrissülhet! A Butik Design Rooms kertjében elhelyezkedő 14 méteres fényterápiával, nyakzuhannyal és masszázsfúvókákkal ellátott fűthető medencénkben akár úszásra vágyik, akár a hűs víz simogatására, garantált a felfrissülés.

Csapcse Beach

Több mint strandolás!

A térségben egyedülálló 180 m2-es, a tavon lebegő magánstég mindössze pár percre (kb. 200 méterre) a Butik Design Rooms-tól, jakuzzi, drink bar és a rengeteg vizi sportolási lehetőség, program biztosítja vendégeink teljes kikapcsolódását és feltöltődését.

A belépés VIP rendszerben működik. A szobafoglalással rendelkező vendégeink a Csapcse Beach-et korlátlanul, díjmentesen használhatják.

Rendezvényekre, legény- és leánybúcsúkra, születésnapra tökéletes helyszín a Csapcse Beach lebegő strandstég!

VIP szolgáltatásaink a VIP stégen

Jakuzzi

Teljes kikapcsolódás a buborékok világában! Élvezze a szabadtéri pezsgés örömét a VIP stégen, háttérben a Tisza-tó csodálatos látványával.

Street workout

Testépítés a szabadban! Nincs szükség sem súlyzókra, sem drága edzőtermi gépekre. Lépj vissza az alapokhoz és használd a saját testsúlyod! A street workout egy szabad testsúlyos edzés, mely a calisthenics alapjaira épül.

Napozó

Saját 180 m2-es stégünk privát strandként funkcionál, teljes felszereltséggel (bár, mosdók, napozóágyak).

Lounge zene

Kellemes zenei aláfestés a meghitt pihenéshez.

Beach Bár

Frissítő italok, könnyű ebédek és snackek sorbanállás nélkül!

Kerékpáros és csónakos túrák túravezetőkkel Abádszalók és Tiszaderzs között

A Tisza-tavi madárrezervátum a Hortobágyi Nemzeti Park részeként nemcsak a több száz fészkelő madárfaj miatt igazi kuriózum, hanem Közép-Európa legnagyobb madárvonulási centruma. Tavasszal a nem itt honos madarak is megfigyelhetőek, ugyanis más fajok is a Tisza-tónál szakítják meg útjukat pihenés céljából.

A túra során a látogatók csónakkal és kerékpárral közelítik meg a figyelőtornyokat és kilátókat, hogy meglessék azokat a kedves madárcsaládokat, akik a télen melegebb vidékre költöztek, ám tudják, hogy tavasszal visszavárjuk őket!

Csónak kirándulások a Tisza-tavi lagúnákon

A festői környezet elvarázsolja az ide látogatókat, az éledező természet csodálatos látvány! Számtalan élőlény lakhelye a vízpart és a nádasok, lagúnák területe, ahol 3-4 fős csónakokkal egészen különleges helyekre juthatunk el. Itt a csendet csak 1-1 vízimadár hangja, vagy a felreppenő vadkacsák lármája veri csak fel.

Ökocentrum

A Tisza-tavat Magyarország ökoturisztikai szigetének nevezik, melynek vendégfogadó központja a poroszlói Ökocentrum.  Itt megismerkedhetünk az ország élővilágában második leggazdagabb tavának jellemző állat-és növényvilágával. Olyan érdekességekkel találkozhatunk a turisztikai központban, mint az Európa legnagyobb édesvízi akváriuma, 3D mozi, körpanorámás kilátótorony, tisza-tavi vízi sétány, a vidrapár látványetetése, játszópark.

Horgászat

Még a nyári strandszezon előtti időszak jelenti a horgászok számára az igazi kihívásokat. A Tisza-tó, mint az ország legnagyobb összefüggő horgászvize, igazi horgászparadicsom is egyben - jól felszerelt kikötőkkel, képzett túravetőkkel várva a vendégeket és szervezett (vízi-, öko-, horgász) túrákat kínálva. Jellemző halfajok a harcsa, csuka, ponty, süllő és balin.

Vadles

A Tisza-tó vadgazdálkodási területe a Tisza-tó és a Hortobágyi Nemzeti Park között, nagyobbrészt Tiszafüred város, kisebb részt Tiszaigar és Tiszaszőlős települések közigazgatási területén helyezkedik el. A vadgazdálkodási jelleg szerint ugyan az apróvadas kategóriába sorolt terület, de a gazdag őzállomány mellett - a kedvező élőhely miatt - jelentős számban él itt a vaddisznó is, valamint időnként egy-egy szarvas egyed is alkalmi vendégként előfordul.

Tiszafüred térsége adottságainak köszönhetően vizes élőhelyekben viszonylag bővelkedő, komoly vízivad költő-és vonuló hely.

A vadőrökkel való kirándulás alatt sokkal több állatot leshetünk meg, ugyanis ők azok, akik igazán ismerik a vadak vonuló útvonalait és szokásait.

Árkalkuláció / Online Szobafoglalás

Akciós ajánlatok