Árkalkuláció / Online szobafoglalás +36 20 954 24 01

Kövessen minket

Butik Design Rooms Abádszalókon

Abádszalók az a hely, ahol a mezők és erdőségek üdezöld pompával csábítanak kirándulásra, ahol a Tisza-tó ad enyhülést a nyári hőségben, és ahol hamisítatlan abádszalóki vendégszeretet garantáltan jókedvre deríti az üdülővendégeket.

Ide álmodtuk meg a környék legkülönlegesebb szálláshelyét, a Butik Design Rooms-ot, néhány perc sétára a Tisza-tó partjától. A hat különböző, egyedi stílusban kialakított exkluzív Design szoba, a nyugalmat árasztó lounge, panorámás terasz, 14 méteres, fűthető, masszírozó, fényterápiával felszerelt privát úszómedence, baldachinos pihenő ágyak, finn szauna és a rengeteg tisza-tavi program biztosítja vendégeink teljes kikapcsolódását és feltöltődését.

magunkrol

Célunk, hogy felgyorsult, rohanó világunkban, a nyüzsgő város zaját hátrahagyva segítsük vendégeink kikapcsolódását, feltöltődését ebben a csodálatos, érintetlen természettel körülölelt egyedi környezetben. Hiszünk abban, hogy legyen szó aktív kikapcsolódásról vagy megnyugtató pihenésről, az abádszalóki Butik Design Rooms villában mindenki megtalálja azt, ami az életéből eddig hiányzott!

Őszintén bízunk abban, hogy a nálunk töltött napok után Ön örök életre szóló élményekkel gazdagodva tér haza. Nekünk pedig abban a szerencsében lesz részünk, hogy hamarosan ismét vendégeink között, vissza-visszatérő barátként köszönthetjük.

DSC_1693 (Copy)1

Árkalkuláció / Online Szobafoglalás